Äppelgårdens GK har förmånen att erbjuda Tomas Ericson som tränare. Tomas har varit PGA Golf Professional i 20 år. Han har arbetat på Halmstad, Skogaby och på Laholms GK.

Träning
Målet är att kunna erbjuda ett stort och passande lektionsutbud för alla medlemmar. Oavsett om du har problem med svingen, puttningen eller har svårt att få ihop spelet på banan så har vi en lösning som passar dig. Vi har möjlighet att använda oss av videokamera och ett specialprogram för datoranalys för att snabbt kontrollera och rätta till eventuella felaktigheter i din sving. Vi är dessutom utbildade på mental träning och mentalanalys. Sitter spelet på rangen men inte på banan, eller har du svårt att ta ditt spel till nästa nivå så är det här definitivt någonting för dig. Kom in och boka en tid! Förutom privatlektioner kommer vi också att erbjuda ett antal anpassade golfkurser under säsongen där vi fokuserar på specifika problem som: slice, bunkerslag, chippning o.s.v.

Utrustning
Minst lika viktigt som att erbjuda lektioner så är det att kunna erbjuda ett brett sortiment av utrustning som passar alla medlemmar, och givetvis ha prisgaranti på det man erbjuder. Vi kommer att erbjuda alla medlemmar i klubben samma förmåner som medlemmarna på Laholms GK. Däremot finns det naturligt inte möjlighet att ha en shop på båda klubbarna, men vi kommer genom Tomas att hålla er uppdaterade med alla de senaste nyheterna och erbjudanden som gäller under säsongen. Har ni inte möjlighet och tid att komma till shoppen i Laholm, går det naturligtvis bra att kontakta Tomas på tu man hand.
Custom Fitting
Att erbjuda Äppelgårdens medlemmar ett brett sortiment av utrustning är bara en del. För att kunna hitta rätt utrustning, för varje enskild golfare,  är det viktigt att ha förståelse för svingens olika mekanismer, hur olika fysiska förutsättningar – rörlighet, styrka och olika kroppsbyggnader – påverkar valet av rätt utrustning. Tomas är kvalificerad att ge dig den mest avancerade hjälpen efter att ha genomgått utbildningen PGA ADVANCED CLUB FITTER med världens mest kända klubbmakare Tom Wishon. Vi har alla svar på dina frågor och Tomas garanterar att dom hittar den rätta utrustningen som lyfter ditt spel till nya höjder!

 

Kontaktuppgifter:
Shoppen i Laholm: 0430-301 71
Tomas Ericson 0708-58 41 33