Vacker uppställningsplats, välkommen!

Hjärtligt välkomna att besöka oss på er nästa “golfresa” på landets vägar! Vi ligger lättåtkomligt från E6:an endast 1 km in mot Båstad efter att du svängt av.
Uppställningsplatserna har el, dusch o toalett i byggnad på uppställningsplatserna som angränsar till ett fält i bak kant. Härlig kvällssol är det också!

Restaurangen serverar lunch alla dagar i veckan, och 2 resp 3 rätters middag fre & lör och oftast mitt i veckan också. Vi rekommenderar att förbeställa vårt mycket populära Bjärepaket nedan!
Vi erbjuder alltid mat i klubbrummet om ni önskar beställa något gott till kvällen, det går självklart även att beställa take-away! (Tänk på att förbeställa innan 13.00!)

Välkommen upp till klubbhuset för att skriva in er och hämta ut nyckel vid ankomst. Slå gärna en signal om ni kommer efter stängning så ordnar vi med nyckel till er.

Uppställningsplats: 130kr/natt inkl.el
100kr kommande natt i samband med spel annars 130kr kommande nätter.
Önskar du ha plats helt utan golf under din vistelse är priset 200kr/natt.

 

Bjärepaketet i samband med camping 599kr/pp
Ingår
Frukost
Dryckespaket. 1 snaps, 1 öl, 1 glas vin, kaffe.
2 rätters middag  (Obs tillägg för 3 rätters 60kr)

Erbjuds mot förbeställning, i första hand fre. & lördag men ofta även mitt i veckan. 

 
OBS! Inför kommande säsong 2020 kommer vi att  utveckla drivingerangen och komer då att förlänga den. Detta innebär att nuvarande uppställningsplatsen försvinner. I mån av tid och möjlighet kommer vi göra iordning fältet bakom toalett & dusch byggnaden med möjlighet att parkera här.