Äppelgårdens Golfklubb
Äppelgården hittar du på infarten till Båstad, ca 2 km från E6an.Vi öppnade banans första 9 hål 2004 och de sista 9 hålen 2007. Vårt fina klubbhus invigde vi  2006.
Äppelgårdens Golf Klubb är klubben i en unik miljö med kvalité på banan och stort gemyt. Vi har något för varje familjemedlem gammal som ung.

Styrelsen bildades den 5/5-2002.
Klubben blev antagen av Svenska Golfförbundet den 7 oktober 2002. Marken som Äppelgården idag består av var fram till mitten av 60-talet ett lantbruk. 1977 planterades de första äppelträden. Äppelträden står kvar idag och där är många sorter att smaka av. Ett utplock av dessa är; Summerred, Mio, Karmin, Ingrid Marie, Julyred, Cox Orange.

Klubbhuset
Vårt fina och gemytliga klubbhus på 450kvm invigdes i maj 2006. I vårt klubbhus ryms omklädningsrum med bastu, kontor, reception och restaurang med bar. Restaurangen är mycket trivsam med högt i tak och fritt till nock med massiva träbjälkar. Stor öppen spis och inredning med den engelska PGA kollektionen på väggarna. En riktig gemytlig golfkänsla! Du har fin utsikt över banan ifrån restaurangen. På sommaren sitter du på vår trivsamma altan med utsikt över 18:e greenen. Vårt populära “klubbrum” fungerar som matsal på luncherna, “trivselrum” med fåtöljer & TV när det önskas. Framförallt ger det Er gäster möjlighet att sitta i avskildhet, då ni har en privat bjudning.